Werkwijze

Verlang jij naar meer rust, overzicht, een leven vanuit kracht, in harmonie met de mensen om je heen? 

Jouw wens of verlangen vormt het uitgangspunt van het traject. Ik help je te werken aan meer eenheid in jezelf. Met moed, mildheid en nieuwsgierigheid kun je verder kijken en nieuwe perspectieven ontdekken. Je ontdekt hoe je met hoop en vertrouwen kan gáán voor meer heelheid en groei.

Intake

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Een persoonlijke klik is een van de belangrijkste ingrediënten voor een goed gesprek en vormt de basis voor een mooi coachingstraject. Wanneer we die klik allebei ervaren, kunnen we samen aan de slag gaan. We verkennen samen je vraag en en je wensen. Je formuleert heldere doelen en door middel van gesprekken, oefeningen en soms ook opdrachten voor thuis ga je op weg naar je doel. Vanaf stap één ben je onderweg. Tijdens het traject kijken we soms ook achterom en vieren dat wat je hebt bereikt.

Wanneer we allebei akkoord zijn om een traject te starten, stel ik een behandelplan en een behandelovereenkomst op. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de hulpvraag en dit stemmen we aan het begin samen af. Door regelmatige tussenevaluaties bepalen we samen het verloop van het coachingstraject.

In mijn coachingspraktijk kun je werken aan je doelen en inzicht krijgen in de eigen psychodynamiek. Je richt je op een betere integratie van je psychische, sociale, spirituele en lichamelijke dimensies waardoor je beter gaat functioneren en actief aan de slag kunt gaan met mogelijke onderliggende problematiek. We kijken samen naar je doelen, waarna je stappen zet om die te bereiken.

Wandelcoaching is ook een mogelijkheid. Het kan goed zijn om letterlijk in beweging te komen en om nieuwe energie op te doen in de natuur. Ook online-sessies zijn een optie. Welkom in Praktijk Tembi.