Ik ben Elisa van Egmond, 44 jaar. Samen met mijn man heb ik vier zoons en een pleegdochter in de leeftijd van 11 tot 16 jaar. Een huis vol pubers! Open huis, open hart – dat is kenmerkend voor ons. 

Ik sta nieuwsgierig en onderzoekend in het leven en hou van de vraag achter de vraag. Ik ben warm en betrokken, open en echt. Het mag van mij lekker de diepte in, ik schrik niet zo snel van welk onderwerp dan ook. Tegelijk hou ik ook van luchtgheid en de functie van humor. 

Mijn passie is om mensen te zien groeien, om iemand te zien ontdekken waar hij/zij blij van wordt en om te genieten van dat wat een persoon uniek maakt. Mijn wens is om jou een stap verder te mogen begeleiden op jouw pad!

Over Elisa

In mijn leven heb ik, waarschijnlijk net als jij, al heel wat meegemaakt. Wat betreft de rode draad, heb ik me altijd gericht op verbinding maken met mensen. Ik ben werkzaam geweest als journalist, reisbegeleider, zendeling en talendocent en heb activiteiten met en voor vluchtelingen georganiseerd. Ik heb gewoond in China, Malawi, Pakistan en Zuid-Afrika. Tijdens onze periodes in het buitenland heb ik onze kinderen gehomeschoold en gaf les op een middelbare school. Sinds 5 jaar geef ik Nederlandse les aan buitenlanders in Utrecht. Momenteel werk ik ook als christelijk integratief coach en als therapeut in opleiding. Ik volg mijn opleiding bij Groundwork.

Tenslotte ben ik iemand die houdt van out-door leven. Ik hou van gezellige momenten met mijn gezin en samen met vrienden, het liefst dus buiten in de natuur. Ik geniet van wandelen, fietsen, mountainbiken, kayakken, kamperen in de bergen of bij de zee, en reizen maken. Ik luister graag naar muziek, hou van bijzondere films en van lezen.

Ik ben een blij en dankbaar mens, en heb tegelijkertijd ook heel wat meegemaakt. Iedereen heeft in zijn/haar leven zowel mooie, vrolijke melodieën als ook diepe en soms donkere bastonen. Ik heb er visie voor dat jij die ‘muziek’ in jouw leven kan ontdekken en waarderen, dat alle tonen gehoord mogen worden en dat je alle facetten van jouw persoonlijk muziekstuk kan laten klinken – jouw symfonie.

Referenties

Wat ik zo mooi vind aan Elisa is dat ze me niet benadert als iemand met een probleem. Ze staat naast me en ziet, luistert naar en accepteert mijn kwetsbaarheid. Vanuit die connectie gebruikt God haar om met Zijn genade anders naar mezelf en naar mijn situatie te kijken waardoor ik bewuste stappen kan zetten.