Contact

Heb je een vraag of wil je even sparren? Overweeg je of ik iets voor je kan betekenen? Ik hoor graag van je! Je kunt een afspraak maken voor een intakegesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Gebruik daarvoor het contactformulier hieronder of stuur een email naar info@praktijktembi.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Elisa van Egmond
Ted Visserweg 46
3951 CE Maarn

Praktijk Tembi bevindt zich in Maarn, naast de plek waar ik woon met mijn gezin, dicht bij de heide en het bos. De praktijk zit links van het huis, heeft een eigen ingang bij het bord ‘Tembi’.

Maarn ligt op 15 minuten met de trein vanaf Utrecht, of 10 minuten rijden ten zuiden van Amersfoort. Vanaf het station is het 5 minuten lopen. Je kunt gratis in de straat parkeren.

Ik werk onder supervisie bij Groundwork en ben binnenkort aangesloten bij de beroepsvereniging VIT.

Contactformulier

Tarieven

De tarieven die gehanteerd worden zijn marktconform. Tijdens het intakegesprek zal dit verder ter sprake komen. Onderstaande bedragen geven een indicatie. Voor studenten kan ik mogelijk een korting aanbieden.

Een gesprek van 1 uur kost 60 euro.

Een gesprek van 1,5 uur kost 85 euro

Een introductiepakket van 5 gesprekken van een uur kost 250 euro. Wil je even proeven en kijken wat een coachingstraject voor jou kan betekenen? Kies dan voor 5 sessies om te ontdekken of het iets voor jou is.

Vergoedingen

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. Omdat ik therapeut in opleiding ben, wordt ook therapie die ik geef nog niet vergoed; in de toekomst is er wel een vergoeding mogelijk, wanneer je aanvullend bent verzekerd.
Je kunt verschillende opties onderzoeken voor een vergoeding van de kosten die je maakt voor een coachingstraject. Denk bijvoorbeeld aan een vergoeding via je werkgever of het persoonsgebonden budget (PGB). Mocht je hier meer over willen weten, stuur me dan gerust een berichtje via het contactformulier

Privacy

Geheimhouding en privacybescherming gelden vanaf het eerste contact.

Ik doe mijn uiterste best om ieders privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik zorgvuldig omga met persoonlijke en medische gegevens en dat ik ervoor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot je gegevens. Persoonlijke informatie die via het contactformulier wordt verstuurd, wordt in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwerkt. Als je vragen hebt over de privacy of je gegevens wilt inzien, ben je welkom om me erover te mailen.